WWE RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWE RPG

WWE RPG'nin tek adresi

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Jeff Hardy ve Orton Ringde

4 posters
YazarMesaj
Jeff Hardy

Jeff Hardy

Rep Puanı : 9999

Jeff Hardy ve Orton Ringde Empty
MesajKonu: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptyPtsi Nis. 26, 2010 10:05 pm

Elveda Morrison.Artık yeni takım arkadaşım var Randy.Ve seni özleyeceğim.Fakat dostuz.Neyse konumuz bu değil.Nerde kalmıştık?He bu takım durdurulamayacak.

KEMERLERİ bağlayın geliyoruz....Jeff Hardy ve Orton Ringde Asdfghjkli
http://www.wwerpgforever.yetkinforum.biz
Straight Edge Savior
Admin
Admin
Straight Edge Savior

Rep Puanı : 31015

MesajKonu: Geri: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptyPtsi Nis. 26, 2010 10:15 pm

DX vs Randy Orton&Jeff Hardy Unified Tag Team Championship Sesleri Mi Geliyor Yoksa Ben Mi Öyle Duyuyorum?Aaa Pardon Gerçekten Geliyormuş... afro
https://wwerpgforum.catsboard.com
Shawn Michels

Shawn Michels

Rep Puanı : 999

MesajKonu: Geri: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptySalı Nis. 27, 2010 11:15 am

shawn mıchelin müziği çalar derki o o o kimleri görüyorum orton ve jeff sizi görmek iyi ama takım arkadaşı olmussunuz kabaca bişey jeff senin ne kadar satıcı olduğunu belirtiyim der ve sonra ikisine dalar
Jeff Hardy

Jeff Hardy

MesajKonu: Geri: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptySalı Nis. 27, 2010 5:39 pm

o sırada Randy Orton RKO çeker ve Jeff Hardy ayaklanır Swanton Bomb çeker ve giderler...

(Gittikten sonra o sırada falan yazmayın,feud saçma oluyor..)
TripLe H

TripLe H

Rep Puanı : 2003

MesajKonu: Geri: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptySalı Nis. 27, 2010 6:33 pm

Jeff neresi saçma?Hemen kaçma bakalım.
TripLe H'in müziği çalar eLinde balyozu ile koşa koşa ringe gelir.Tag arkadaına SwaNTon Bomb yapan Jeff'e Balyozu ile geçirir(Tam Alnına)Jeff'i sağlık ekipleri götürür.Ringte Randy Orton vardır.Wrestlemania da rakibi olucak kisi...TripLe H ringe girer Randy Orton ona TripLe H Randy Orton'a bakmaktadır.TripLe H Randy'e vurmaz ve derki Randy biliyorsunki Wrestlemania'ya az kaldı ve sen benim rakibimsin.Bu tag team saçmalıkları ile uğrasıcak değilim der ve Randy'nin konumasını bekler.(Kavga için konusmuyorum)
Jeff Hardy

Jeff Hardy

MesajKonu: Geri: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptySalı Nis. 27, 2010 7:01 pm

okuyamıyor musunuz GİDERLERRRRRR
KAÇTIĞIM YOK TRİPLE H TEKe tek maça var msın extereme kurallarla
Shawn Michels

Shawn Michels

Rep Puanı : 999

MesajKonu: Geri: Jeff Hardy ve Orton Ringde   Jeff Hardy ve Orton Ringde EmptyÇarş. Nis. 28, 2010 9:33 am

tamam ozaman ben jeff senle ws yapacağım

Jeff Hardy ve Orton Ringde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jeff Hardy Ringde
» Randy Orton Ringte
» Randy Orton Çağı
» Jeff Hardy Konuşması
» jeff hardy sahaya bekliyorum