Konu: 4 Mayıs'ın Eksikliği Salı Mayıs 04, 2010 8:07 pm
Kofi'nin müziği çalar ve gelir. Elinde her zaman ki gibi mikrofonu vardır. Tauntlarından sonra konuşmasına başlar. Bildiğiniz üzre Elimination Chamber'a katılıyorum. 6 kişi tehlikeli bir kafesin içinde son elenen maçı kazanır. Bu kuralı değiştirmenin bir imkanı olmadığına göre yapmam gereken tek şey var o da kazanmak. Öncelik olarak 4 Mayısta kendime bir maç istiyorum(Admin Bu Konuda yardımcı olur musun yarın bende maç yapmak istiyorum.). Şu an için tek isteğim bu.
Kofi seyircileri coşturması için tauntlara başlar. Seyirciler BOM BOM diyerek bağırmaya başlarlar. Mikrofonu indirir. Seyircilerin ona olan tezahuratlarını dinlemeye devam eder.
Legend Killer
Randy Orton Gelir Voices Derki Ben 4 Mayıs'ta Kane i yenip Kemerini korudum Kofi Der Ve Taunts Yapar Kofi Randy orton a vurur t.i.p hareketini yapmaya çalışır ama Randy Reversal yapar ve Rko Ceker ve sahadan gider
Shawn Michels
Sonra Shawn Mıchelin müziği çalar ve derki hey durun şampiyon kim diyorsanız benim siz kendi hayellerinizle tam bir dibe batıyorsunuz der ve Divin Elbow hareketini 2 sine yapar ve 2 kisi ringte yatar ve Shawn Mıchelin müziği çalar ve gider.
Lütfen gerisini abartmayalım.
Shawn Michels
Sonra Shawn Mıchelin müziği çalar ve derki hey durun şampiyon kim diyorsanız benim siz kendi hayellerinizle tam bir dibe batıyorsunuz der ve Divin Elbow hareketini 2 sine yapar ve 2 kisi ringte yatar ve Shawn Mıchelin müziği çalar ve gider.
Lütfen gerisini abartmayalım.
Legend Killer
Konu: Geri: 4 Mayıs'ın Eksikliği Perş. Mayıs 06, 2010 8:54 am
Farkındaysan gider yazmışım nasıl yapailiyosun Yoo banane gitmiştimki Ben
Legend Killer
Konu: Geri: 4 Mayıs'ın Eksikliği Perş. Mayıs 06, 2010 8:54 am
Saçlmalamayın şu konuları artık siteden ayrılcam Yha
Shawn Michels
Konu: Geri: 4 Mayıs'ın Eksikliği Perş. Mayıs 06, 2010 11:23 am
Yo ben görmedim ama.
Kofi Kingstone