Kofi Kingstone'un müziği duyulur ve ringe gelir. Tüm seyirciler çığlıklar içerisinde kofiyi alkışlar. Kofi hayranlarıla el sıkışmaya başlar. Ardından ringe çıkıp bir mikrofon ister. Mikrofonu alınca tüm seyircilerin tezahuratlarının bitmesini bekler ve konuşmasına başlar
Her gün bu kapıdan geçerken kendime bir şey söyliyorum. Tek bir şey "Bir gün en iyi olacağım". Hayellerimin gerçekleşmesine az kaldı. Çünkü sesimini duyurdum ve WRESTLEMANİA'da bir davüş maçı ayarlandı. Sizinde bildiğiniz gibi Shawn Michael'den başkası değil. Yapmam gereken tek şey önce Shawn Michael'i yenip sonrada şampiyonu yenmek. Artık sadece kofi olmiycam. Şampiyon Kofi olucam. Uzun bir dönemece girdim kabul etmeliyim. Rakibim zor değil Shawn Michael sizinde bildiğiniz gibi Bay Wrestlemania ne olucağını kimse bilemez ama ben inanıyorum ki bu defa her şey benden yana
der ve seyirciler hep bir ağızdan BOM BOM sesleri çıkarmaya başlar. Shawn Michael biraz sus ister ve içtikden sonra konuşmasına devam eder.
Her gece uzun uzun düşünüyorum. Şampiyonluk bana ne kadar yakın diye. Ama bu gün görebiliyorum ki çok da uzak değil. Burda kavga etmiycem. Çünkü şampiyonluğa giden yolu kolay bulmadım ve hemen kaybetmek istemiyorum.
der ve seyircilerin BOM BOM tezahuratlarını dinlemeye devam eder.